A ThetaHealingről®

A módszert Vianna Stibal írta le és oktatja világszerte. 1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos betegséget diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna théta-állapotban, az „intuitív leolvasás” technikát alkalmazta magán.

Őt magát is megdöbbentette az eredmény: szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, rájött, hogy a théta meditáció tanítható.

Mi az a ThetaHealing®?

A kvantumfizika a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. Segítségével felfedezheted valódi önmagadat és akár egy pillanat alatt megváltoztathatod valóságodat! A ThetaHealing® egy olyan meditációs folyamat, amely théta-állapotban, a fókuszált gondolta által pozitív testi, lelki és szellemi változásokat tud eredményezni.

Hogyan működik?

A théta-állapot az elalvás előtti mély ellazult állapot. Ebben az állapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, és már elérjük a tudatalattinkat is, így képesek vagyunk rálátni a hiedelmeinkre és a félelmeinkre is. Már önmagában a tudatalatti tartalmak tudatosodása, a megértés is pozitív hatással lehet az életünkre. A hab a tortán, hogy a ThetaHealing® vizualizációs technikát alkalmazva a negatív érzelmi és gondolati minták pozitív, támogató mintákra cserélhetők.

Világszerte milliók használják a ThetaHealing® módszert életük jobbá tételére. Csatlakozol Te is?