A programról

A Gondolatrendező programom abban segít,  – egy kis szemlélet- és gondolkodásmód váltás beiktatásával – hogy hogyan legyünk gyorsan és hatékonyan pozitívan gondolkodók.

Gondolatrendező programban

  • megismerjük, hogy mi is az a pozitív gondolkodás, amelyről oly sokat hallunk, és amelyről tudjuk jól, hogy el kéne sajátítanunk, de nem tudjuk, hogy pontosan hogyan,
  • megmutatom, hogy hogyan fejleszthető a pozitív gondolkodásunk és ezzel együtt,
  • növeljük boldogságszintünket.

A program tartalma és ára

A program során 11 napon keresztül minden nap kapsz tőlem egy tananyagot amelyben esetleírásokkal, gyakorlatokkal támogatlak abban, hogy kialakítsd a pozitív életszemléletedet. Sőt, nem elég, hogy kialakítod azt a bizonyos szemléletmódot olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek segítségével későbbiekben is meg tudod tartani, működtetni tudod az újonnan kialakított látásmódodat.

A Gondolatrendező program ára 30 000 Ft. Igyekeztem úgy kialakítani az árat, hogy az megfizethető legyen, hiszen naponta valamivel több, mint kétezer forintot szánsz a fejlődésedre, mégis egy olyan összeg legyen, amelynek a kiadását azért meggondolod. Hogy miért? Azért, hogy komolyan vedd a program tartalmát, a gyakorlatokat, komolyan vedd a saját fejlődésedet. Tekints a programra úgy, mint egy hosszú távú, mégis azonnali, és tartós megoldást hozó befektetésre, mégpedig saját magadba!

Ezen kívül

  • Biztosítok számodra hozzáférést a zárt Facebook-csoportunkhoz, ahol a programban elhangzottakon túl segítelek, és a többi csoporttaggal segíthetjük  egymást kérdésekkel, tapasztalatokkal.
  • Ugyanebben a csoportban folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítok a számodra, segítem tanmesékkel, extra tartalmakkal a vágyott célod elérését.
  • Ráadásul, a 10 nap elteltével is nálad maradnak a tananyagok, megmarad a hozzáférésed a Facebook-csoporthoz, így a tudás és a közösséghez tartozás folyamatosan biztosított marad a számodra.

Regisztráció

Amennyiben tetszik a program és úgy gondolod, hogy szívesen belevágnál, ITT megteheted! Gyere, gondolkodjunk együtt pozitívan! Regisztrálj!