Hogy született meg az online programok ötlete?

Eleinte önmagamnak gyűjtögettem pozitív, motiváló idézeteket, gyakorlatokat, cikkeket, könyveket, hanganyagokat – egyszóval mindent, ami fellelhető annak érdekében, hogy elinduljak egy másfajta, pozitívabb, boldogabb élet felé.

Később a számomra inspiráló üzenetek, idézetek, olyan mértéket öltöttek, hogy mintegy online napló formájában elkezdtem megosztani őket egy Facebook oldal keretében.

Hogy lett ebből online oktatási anyag?

Úgy tűnik, hogy a felgyűlt idézetek másokat is inspiráltak, mert egyre többen kezdtek el követni, egyre több pozitív visszajelzést kaptam mindarról, amit csinálok. Ekkor döntöttem úgy, hogy rendszerbe foglalom további ismereteimet is.

Online programjaimat eddigi tapasztalataim alapján állítom össze, és fejlesztem folyamatosan. Összegyűjtöttem és rendszerbe foglaltam mindazokat az ismereteket, amik nekem segítenek, és biztos vagyok benne, hogy Neked is fog!
“Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)

Milyen online programok érhetők el?

Gondolatrendező program: 

A Gondolatrendező programom abban segít,  – egy kis szemlélet- és gondolkodásmód váltás beiktatásával – hogy hogyan legyünk gyorsan és hatékonyan pozitívan gondolkodók. Érdekel? Tudj meg többet a programról, és regisztrálj rá!