Regisztráció menete!

Szuper vagy, hogy idáig eljutottál. Ezek szerint hajlandó vagy változni és változtatni eddigi életeden, gondolkodás- és szemléletmódodon. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy sikerrel járj! Már csak néhány lépés választ el az általad kiválasztott online tudásanyagodtól.

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot neveddel, születésnapoddal, számlázási adataiddal, e-mail címeddel és válaszd ki, hogy melyik online programon szeretnél részt venni. Kattints a „küldés” gombra. Ezt követően kapni fogsz egy automatikus e-mailt, innen tudhatod, hogy a regisztrációd sikeres volt.

Regisztrációd feldolgozása után küldeni fogok Neked egy díjbekérőt. Kérlek, hogy amennyiben használni szeretnéd oktatási programomat, akkor a díjbekérő sorszámára hivatkozva az azon szereplő összeget bankszámlámra átutalni szíveskedj. A díjbekérő fizetési kötelezettséget nem eredményez, nem minősül megrendelésnek. A számlát a pénzügyi teljesítést követő 5 napon belül megküldöm. A díjbekérőre történő fizetéssel elfogadod, hogy a számlán a teljesítés időpontja a befizetés beérkezésének a napja.

A részvételi díj beérkezése után elküldöm a belépési adatokat az oktatási felülethez. Ez tartalmazni fog egy linket, a zárt oktatási felülethez, és egy jelszót. A program időtartama alatt minden reggel az e-mail címedre megküldöm az aznapra szóló leckédet. Semmi okod a pánikra, ha nem tudod megnézni a leckédet aznap, mikor megküldöm, mert a leckéket egy éven keresztül el tudod érni a megadott jelszavaddal. Készen állsz? Gyere, tarts velem és regisztrálj, hogy megkezdhessük a közös fejlődési folyamatunkat!

(éééé-hh-nn)